top of page
GINOP logo ffffff.jpg

Technológiafejlesztés a Feel Flux Kft-nél

 

 

 

Kedvezményezett neve:
Feel Flux Kft.


Projekt címe:
Technológiafejlesztés a Feel Flux Kft-nél


Projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.9-20-2021-05491


Szerződött támogatás összege:
9 999 994 Ft


Támogatás mértéke:
70%


Projekt befejezésének dátuma:
2023.07.19.


A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során új eszközök, gépek beszerzése, projektelőkészítés és projektmenedzsment tevékenység valósul meg, valamint bértámogatást veszünk igénybe. Beszerzésre kerülnek fényképezőgépek, azokhoz tartozó objektívek és akciókamerák. A projekt célja, egy olyan technológiai megújulást eredményező beszerzés, ami lehetővé teszi a Feel Flux Kft. által előállított termékeket bemutató és népszerűsítő képi anyagok elkészítését, külső alvállalkozó bevonása nélkül. Mindez egy megfelelő eszközpark beszerzése és üzemeltetése révén válik lehetségessé. A fényképezőgépek és objektívek a termékek befotózását teszi lehetővé, ami a webshopon való megjelenítést támogatja. Az akciókamerák a reklámfilmek forgatását teszik lehetővé. A Feel Flux ügyességi játék, ezért olyan eszközök kerültek kiválasztásra, melyek a legfejlettebb képstabilizáló funkcióval bírnak. Az elkészült képi anyagok a saját webshopban és a partnerek online áruházaiban jelennek meg.

 

Cégünk marketing stratégiájában központi szerepet kap a termékek vizuális megjelenítése, ezért különösen fontos a kapcsolódó eszközpark fejlesztése. Annak érdekében, hogy hatékonyságunkat növelni tudjuk, arra a döntésre jutottunk, hogy a meglévő tudásunkat, tapasztalatainkat kombinálva egy stúdiófotó-felszerelés beszerzésével fejlesztjük eszközparkunkat. Ezekkel versenyképes anyagokat tudunk előállítani az új termékeink bevezetése során. Ezek a képek a webshopokban megjelenő termékfotók, lifestyle-képek, marketing fotók, illetve a nyomtatásban megjelenő szóróanyagainkban használt képi anyagok. Meggyőződésünk, hogy a megvásárolt és üzembehelyezett géppark sokkal gördülékenyebb munkát, nagyobb alkotói szabadságot és hatékonyabb termékfejlesztést, piaci bevezetést fog számunkra eredményezni már egészen rövidtávon.


A projekt során tervezett tevékenységek növelik a hatékonyságot, biztosítják a technológiai megújulást, ezáltal hozzájárulnak az árbevétel növekedéséhez, melynek köszönhetően cégünk képes lesz megtartani jelenlegi munkavállalói létszámát.

bottom of page